пʼятницю, 18 листопада 2016 р.

Навчальний курс "Куратор змісту". 3-й тиждень. Звіт

Цей тиждень подарував мені знайомство з дуже корисною програмою для тих, хто обробляє багато різної інформації і, мандруючи інтернет-сторінками, намагається зберегти та систематизувати цікаві факти, малюнки, відео, аудіо, корисні посилання тощо. Це сервіс Evernote, який становиться значно зручнішим у компанії з застосунком Evernote web clipper. Подробиці - у цьому дописі.
З Google Books я вже була знайома. До моїх службових обов’язків входить моніторінг книжкового ринка, топів продажів та читацьких симпатій. Google Books дозволяє зберегти на полиці книги, переглянуті в Google Play, за потреби сортувати їх, додавати власні примітки. Також можна зробити полицю  з загальним доступом і запропонувати щось накшталт рекомендаційного списку.
Для виконання завдання я вперше здійснювала пошук у Google Академії та ScienceDirect. Про результати цієї роботи написано в попередньому пості. Це був цікавий досвід роботи з науковими джерелами.


Я читаю твітти багатьох колег з наукових і публічних бібліотек. Це дозволяє завжди бути у русі подій, основних тенденцій розвитку  та інноваційних ідей. 
Для обміном думками приєдналася до твіттер-акаунтів своїх колег по навчанню.

Немає коментарів:

Дописати коментар