пʼятницю, 18 листопада 2016 р.

Знайомство з EVERNOTE

Сьогодні я познайомилася с новим сервісом, який є просто знахідкою для вебсерферів! Це Evernote - система для збереження текстових нотаток, зображень, відео та аудіофайлів. Evernote - хмарний сервіс, тому доступний і синхронізується з будь-яким вашим гаджетом. До того ж, ви можете скачати офлайн версію і працювати в ній при відсутності доступа до Мережі. 

Не буду довго розповідати про можливості Evernote (гугл пропонує безліч корисних порад, наприклад https://www.exler.ru/likbez/31-08-2011.htm), а перейду відразу до свого завдання.


Отже, я створила акаунт в Evernote та завантажила застосунок Evernote Web Cliper у свій браузер. Цей застосунок дозволяє зберігати інформацію під час просмотру до свого акаунту у один клік. Вам пропонується обрати, у якому вигляді зберігати - сторінку, спрощену сторінку, посилання, скріншот; у який блокнот додати; які мітки встановити.
Свої блокноти я назвала "Books" та "Бібліотечний фонд". У останньому блокноті зберегаються мої замітки, зроблені під час роботи з бібліотечними ресурсами.


Блокнот "Books" є відкритим для публічного перегляду.



Немає коментарів:

Дописати коментар